In bedrijfskantoren moeten we als team werken, we moeten communiceren met iedereen die aan het project werkt en alle ideeën bespreken en een plan ontwikkelt om diverse actiepunten uit te voeren. Teamwork klinkt misschien moeilijk voor veel mensen, omdat ze niet erg comfortabel zijn met interactie met iedereen. Soms kunnen de medewerkers moe van het dagelijkse dagelijkse werk worden, en dit kan hun werk vertragen. Zo moet het bedrijf ervoor zorgen dat de medewerkers open staan ​​voor leuke activiteiten die ze als team kunnen doen en tegelijkertijd hun hoofd kunnen ontspannen.

business relationship

Hieronder vindt u een aantal leuke activiteiten in het teamgebouw:

  • Speurtocht.
  • Het mijnveld
  • The Barter Puzzle
  • Cook-Off.

Speurtocht:

Een speurtocht  is een leuk een van de voordelige uitjes die je kan doen met je werknemers. Het is een goede manier om uw werknemers met elkaar en een nauwe band te laten ontwikkelen. U moet eerst een set taken opgeven voor elk team op een stuk papier. Je moet elk punt grappig maken en een manier creëren waar de medewerkers iets zouden moeten doen die ze gewoonlijk niet op een typische werkdag zouden doen. Taken kunnen onder meer een foto van het kantoorgebouw of een bepaald object op kantoor nemen of zelfs een selfie nemen met een medewerker van het andere project of afdeling. Het team dat binnen de deadline veel taken vervult, wint het spel. De speurtocht is een geweldig spel dat werknemers aanmoedigt om met hun teamleden te communiceren en te coördineren met hen om de verschillende taken te voltooien.

The Mine Field:

Mine Field is ook een spannend spel waarvoor u een open ruimte nodig heeft om het evenement te organiseren. U heeft weinig objecten nodig die op de vloer geplaatst moeten worden en de werknemers moeten op elkaar worden geplaatst. Eén persoon uit elk team moet geblinddoekd zijn, en de andere persoon moet de blinddoek naar de andere kant van de open ruimte leiden zonder de voorwerpen op de grond te stampen. Het Mine Field richt zich op het creëren van vertrouwen, actief luisteren en communicatie.

Het Barter puzzel:

Je moet de werknemers in kleine groepen verdelen en elk team een ​​puzzel geven die hetzelfde moeilijkheidsgraad heeft. Om het spel spannender en interactief te maken, meng maar enkele stukken in de puzzel van andere ploegen, dus het team moet met het volgende team samenwerken om hun puzzelstuk te krijgen. Het spel verbetert de probleemoplossende vaardigheden wanneer de medewerkers als team werken.

Cook-Off:

Koken is iets dat teamwerk meer ontwikkelt dan je je kunt voorstellen. Het creëren van een nieuwe schotel samen als een team kan zo leuk zijn. Verdeel de groep in kleine teams en geef elke groep een voedselcategorie en vraag dat ze een soort gerecht in dat soort maken. Als uw bedrijf de benodigde ruimte en voorzieningen heeft, dan kunt u overwegen om een ​​Cook-off te hebben.